آشنایی با انواع چراغ اتاق عمل و کارایی آنها
مناسب ترین چراغ اتاق عمل، چراغ جراحی است که در انواع مختلف تک، دوتایی و سه قمره و 4 قمره عرضه می شود که می تواند مناطق مختلف را روشن کند. با توجه به اینکه در حین جراحی، دست ها، سرها، تجهیزات و سایر عوامل ممکن است سایه ایجاد کنند، طراحی باید به طور موثر این سایه های مخرب را به حداقل برساند و اعوجاج رنگ را کاهش دهد.
خرید و فروش چراغ های اتاق عمل بسیار مطلوب و مطلوب می باشد. با توجه به قیمت های روز بازار و محصولات مشابه، فروشگاه تجهیزات پزشکی به توان تجهیز همواره بهترین قیمت چراغ اتاق عمل را برای مشتریان گرامی ارائه می دهد. همچنین برای مشاوره خرید لوازم جانبی چراغ اتاق عمل می توانید با شماره 09125127962 تماس بگیرید.
به طور معمول، یک چراغ اتاق عمل از یک یا چند جزء نوری متصل به یک بازوی آویزان تشکیل شده است که امکان حرکات عمودی و دایره ای را فراهم می کند. انواع مختلفی از چراغ اتاق عمل موجود است: لامپ های رشته ای معمولی، لامپ های گازی و چراغ های LED. چراغ جراحی را می توان بر روی یک پورتال چرخدار یا به عنوان یک وسیله سقفی نصب کرد.
چراغ اتاق عمل به گونه ای طراحی شده است که حداکثر روشنایی را بدون هیچ گونه تغییری ارائه می دهد و امکان توجه متمرکز به محل جراحی را فراهم می کند. این نوع چراغ جراحی LED دارای طول عمر 50000 ساعت است که مصرف کنندگان را به خرید این چراغ جراحی قابل حمل و سقفی ترغیب می کند.
برای بهینه سازی این چراغ ، توانایی کنترل شدت و توان بدون تماس نیز می تواند خطر آلودگی را کاهش دهد. علاوه بر این، در حین نصب، حداقل فضا را اشغال می کند و گزینه های نصب متعددی از جمله امکان نصب با استفاده از سقف کاذب یکبار مصرف را ارائه می دهد.
چراغ اتاق عمل یک محصول کاربردی است که برای استفاده در اتاق های عمل تخصصی و همچنین در جراحی های عمومی و سرپایی طراحی شده است و به طور قابل توجهی کار پزشک را در طول مراحل جراحی تسهیل می کند.
علاوه بر این، می توان از این محصولات در مراکز معاینه تخصصی برای ارائه نور با کیفیت بالا برای معاینات مختلف پزشکی استفاده کرد. به عنوان مثال، آنها در اتاقهای اورژانس، بخشهای زنان و زایمان، اتاقهای معاینه قابل اجرا هستند. چراغهای جراحی میتوانند ساعتها نور روشن را بدون ایجاد گرما در ناحیه جراحی فراهم کنند و در نتیجه به پزشک در انجام بهتر عملها کمک میکنند.
مدل های مختلفی از چراغ های جراحی وجود دارد که هر کدام هدف خاصی را انجام می دهند. می توان آنها را بر اساس نوع لامپ یا مشخصات پایه نصب شده دسته بندی کرد. علاوه بر این، آنها بر اساس نوع لامپ طبقه بندی می شوند: 1. لامپ معمولی (فلورسنت) 2. LED. چراغ جراحی هالوژن از روشنایی رشته ای استفاده می کند: لامپ های هالوژن از قدیمی ترین انواع چراغ های جراحی هستند و از نوع خاصی از لامپ های رشته ای هالوژن استفاده می کنند. این نوع چراغ ها بیشتر نیاز به تعمیر چراغ اتاق عمل دارند.
قابل ذکر است، چراغهای هالوژن خطری را به همراه دارند، زیرا میتوانند باعث خستگی و خستگی چشم در هنگام نگاه کردن جراحان به نورهای خیرهکننده شوند و به زمان نیاز دارد تا چشمان آنها در هنگام تمرکز مجدد روی ناحیه جراحی، دوباره تنظیم شوند. چراغ جراحی هالوژن تنگستن دارای روشنایی از یک لامپ پر از هالوژن است. نورپردازی LED و چراغ های LED به طور گسترده در بسیاری از چراغ های اتاق عمل جراحی استفاده می شود.
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0